Meer resultaten voor vertalen zinnen nederlands frans

 
 
vertalen zinnen nederlands frans
Communiceren met ouders in andere talen: download vertaalfiches - Klasse.
Is het mogelijk de vragen en uitleg op de vertelkaart te vertalen? Zo kunnen ouders thuis in de moedertaal over de school praten. 18 september 2018. Ook wij schrijven steeds vaker Roemeense kinderen in bij ons op school. 14 februari 2019. Bij sommige vertaalfiches vind ik geen Nederlandstalige versie. Kan ik die ergens vinden? Vooral de tips rond zindelijkheidstraining zou ik graag ook in het Nederlands hebben. 5 november 2019. Zouden de vertaalfiches van de schooltoelage kunnen aangepast worden naar het groeipakket. Ook staat in de fiche 'voor' het eerst naar school'' ook nog een verwijzing naar de schooltoelage. Graag deze ook aanpassen naar de actuele situatie. 28 november 2019. Bij oudercontact - Kijklijst: de Turkse versie.
seopageoptimizer.vlaanderen
Frans vertalen: de beste websites om gratis teksten te vertalen - Bezienswaardigheden en wat te doen in Frankrijk.
Maar ze geven wel een idee van wat er in de originele tekst staat, of juist van de woorden die je in het Frans kunt gebruiken. De bekendste 'vertaalmachine' op internet is van Google. De zoekmachinegigant heeft al heel lang ook een dienst om teksten en woorden te laten vertalen. Je kunt hier op diverse manieren gebruik van maken. Er is een browser-plugin waarmee je direct hele websites kunt vertalen, maar je kunt ook naar translatie.google.com toegaan en de tekst gewoon in het tekstveld kopiëren. Verder is er ook een app voor smartphones beschikbaar waarmee je onderweg makkelijk teksten kunt vertalen. Leuk aan die app: je kunt met je camera naar een tekst richten waarna je op beeld direct de vertaling ziet verschijnen in beperkt aantal talen. Je kunt met die app ook een foto maken en de tekst daarop automatisch laten vertalen. Babylon is een bedrijf dat betaalde vertaalsoftware aanbiedt maar ook een gratis online variant heeft. Hiermee vertaal je in snel tempo complete zinnen maar ook losse woorden, in en naar verschillende talen.
bitcoinmeester.nl
Vertalen met DeepL Translate - 's' werelds meest accurate vertaler.
Elke dag vertalen miljoenen mensen met DeepL. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Andere talen: Bulgaars, Chinees, Deens, Ests, Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Lets, Litouws, Oekraïens, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks en Zweeds. Annuleren Toch vertalen. U gebruikt nu DeepL Pro. Uw teksten worden nooit opgeslagen. DeepL Pro beschermt uw gegevens en houdt ze privé. Blijf ingelogd om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig blijven. Sleep hier een docx-, pptx- of txt-bestand om het te vertalen.
https://keyboost.vlaanderen/backlinks/
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Fast Track Service. Wat vertalen we? Subsidies voor vertalingen. Subsidies voor trainingen. Vraag uw offerte. Wie is wie? Online vertaler: met mate te gebruiken. Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg. Voor een 100 sluitende vertaling kunt u uiteraard bij ElaN Languages terecht. Ontvang binnen 2u een vrijblijvende offerte. In dit filmpje nemen onze gratis vertaaltool en Google Translate een Japans recept onder handen. Drie keer raden welk gerecht het meest in de smaak valt.
denhazelaar.nl
Voorbeeldzinnen Franse brief.
Home Home Taal Taal Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen Frans Frans. président directeur général. Ter attentie van. Â l'attention' de. À titre d'information.' Pour votre information. Soumis à votre approbation. Op uw verzoek. À votre demande. Op verzoek van. À la demande de.
vertalen zinnen nederlands frans
Franse zinnen voor op vakantie.
Gaat u op vakantie naar Frankrijk maar bent u de Franse taal nog niet meester? Naast de vertrouwde taalgidsen voor op reis, zijn er tegenwoordig tal van apps voor uw smartphone waarmee u snel en eenvoudig woorden en zinnen kunt vertalen. Hierbij is het zelfs vaak mogelijk een zin in te spreken in je eigen taal, waarna deze zin direct in de taal naar keuze wordt terug gesproken. Vaak werken deze apps ook offline, en is een internetverbinding dus niet nodig om uw vertaalhulp in te schakelen. Zo wordt communiceren op vakantie een stuk makkelijker! Bent u in Frankrijk dan zult u tevens merken dat steeds meer Fransen u ook in het Engels te woord kunnen staan. Wilt u echter tijdens uw vakantie van de gelegenheid gebruik maken om uw Frans wat bij te spijkeren, lees dan snel hieronder onze tips!
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt joude allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekentdat alle gegevens in Nederland blijven. Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Binnenkort hopen we hier meer informatie te plaatsen over hoe vertalen precies werkt. Begonnen in 2011 als het Nederlandse alternatief voor online vertalen. Van eigen bodem en privacy bewust alternatieve vertaalmachine. 2022 Zinnen Vertaler.
tips voor spoedvertalers Amnesty International.
Formulering: klinkt alles wel Nederlands? Zinsconstructie: zitten er geen vreemde zinsconstructies in je tekst? Ben je niet ergens een halve zin vergeten te vertalen? Meer tips en voorbeelden vind je in de brochure Tips voor vertalers. Niet gevonden wat je zocht in de vraag- en antwoordreeks hierboven of in het document Tips voor vertalers? Hier vind je nog enkele nuttige links.: Terminologielijst: overzicht van vaak voorkomende termen met de Nederlandse, Engelse en Spaanse vertaling. Verdragen: vaak voorkomende verdragen met hun Nederlandse vertaling en Spaanse vertaling. iate.europa.eu: veeltalige terminologiedatabank van de Europese Unie. nl.bab.la/woordenboek: veeltalig woordenboek dat samengesteld en nagekeken wordt door internetgebruikers. Wanneer je een term ingeeft, krijg je ook vertalingen van elders op het web met de context erbij. Veel van deze vertalingen zijn afkomstig van het Europees Parlement. www.glosbe.com: gratis veeltalig woordenboek.

Contacteer ons