Meer resultaten voor loghuis te koop

 
 
loghuis te koop
Loghuis.nl partner voor unieke houtbouw projecten.
Bos Chalet Limburg gereed! Het duurde even om de juiste partijen voor deze uitdagende klus bij elkaar te krijgen, maar nu staat 'ie' er, het 'Bos' Chalet'' in Limburg. Zorgwoning Belgie opgeleverd. Eind 2022 is er hard gewerkt aan de oplevering van de zorgwoning van onze Belgische klant in de buurt van Gent. Houten woonhuis, tuinhuis, blokhut buitensauna. Zoekt u een leverancier of bouwbedrijf voor de realisatie van een uniek houten woonhuis, een luxe houten tuinhuis met veranda een mantelzorgwoning of een Kelo buitensauna? Voor elk soort houten huis bent u bij ons aan het juiste adres, of het nou een ruwe stammen loghuis is, een Finse houtstapelbouw woning of een houtskeletbouw woning.
dehuisopkoper.be
27 resultaten: Te koop chalet in Provincie Luxemburg - Trovit.
Klein gedeeltelijk gerenoveerd chalet. 6940, Durbuy, Provincie Luxemburg. Era labelimmo biedt dit kleine, gedeeltelijk gerenoveerde chalet aan, gelegen op het domein Val de L'Ourthe, op 5 minuten van het centrum van. 30 dagen geleden era.be. Op zoek naar een woning in het bos nabij Durbuy? 6940, Barvaux, Durbuy, Provincie Luxemburg. Op zoek naar een woning midden in het bos vlakbij Durbuy? LOCATIE De chalet is gelegen op een hoekperceel in het bos op 4 km van. 30 dagen geleden era.be. Era topimmo - verkocht. 6671, Gouvy, Provincie Luxemburg. chalet and a greenhouse complete the latter. On cooler days, you can relax under the pergola next to the pond. Technical aspects: 23. 6 dagen geleden era.be. Chalet te koop voor 230000 euro met 2 slaapkamers. 6997, Soy, Érezée, Provincie Luxemburg. MCA Immobilier biedt u deze chalet aan, ideaal gelegen in een rustige, groene omgeving op 15 minuten van Marche en Durbuy. De chalet ligt op. 5 dagen geleden zimmo. Chalet te koop voor 250000 euro met 4 slaapkamers. 6970, Tenneville, Provincie Luxemburg. Ben je op zoek naar een charmante chalet in het hart van de ardennen gelegen?
Houten huizen bouwen in België.
Van Meeuwen Houtbouw tags: Houtskeletbouw - Houten huis bouwen - Houten interieur - Houtskeletbouw opbouw - Bijgebouw in houtskelet. Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Houten huis, Chalet Sleutel -op-de-deur.
Daardoor wordt het mogelijk om de houten huizen te bouwen op elke ondergrond. Dit bespaart geld aan fondament en maakt het ook mogelijk om het gebouw te transporteren. De snelheid van de aanbouw. Dankzij moderne productie methoden is het bouwproces van houten huizen sterk vereenvoudigd en versneld. Met behoud van alle eigenschappen van het houten huis, kan het gebouw worden gebouwd in 10-20 dagen. De aanbouw van houten huizen kost de eigenaars relatief weinig: massief fondament is niet nodig, externe-en interne afwerking zijn niet verplicht, het bouwmateriaal en het vervoer zijn niet duur en het energie verbruik voor de verwarming is aanzienlijk verminderd. ONZE CONCEPTIE VAN HOUTEN HUIZEN. Houten chalet Eulenspiegel. oppervlakte 48 m. Massief houten chalet Til.
Blokhut, tuinhuisje an woonchalet en loghuis uit rondhout.
Dit behandeld hout grijpt in elkaar om een massief, stevig en duurzaam geheel te vormen. Vanuit de zorg om een product voor te stellen dat voldoet aan uw verwachtingen, kunnen wij onze chalets uit rondhout blokhutten en loghuis bouwen die beantwoorden aan uw specifieke vragen inzake bekleding van de buitenkant, afmeting, afwerking.
108 resultaten: Houten huis vrijstaand - Trovit.
Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email houten huis vrijstaand. Bewaar deze zoekopdracht. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze en onze Privacyverklaring. Je kunt op elk moment opzeggen. Gesorteerd op Relevantie. Datum meest recent. Datum minst recent. Bergen op Zoom 7. Giessendam Neder-Hardinxveld 2. Met foto 108. In prijs gedaald 6. Vorige week 0. Soortgelijke zoekopdrachten houten" huis vrijstaand: vrijstaande schuur utrecht., wonen water amersfoort., appartement uitzicht water utrecht. jonge tussenwoning vrijstaande houten berging. 3 kamer appartement nieuwegein. eengezinswoning zuid utrecht. vrijstaande landgoed utrecht. benedenwoning achtertuin utrecht. houten eengezinswoning garage. Villa te koop voor 795000 euro in Houten. 3991 NG, Houten, Utrecht. Royaal semi- vrijstaand herenhuis met een heerlijke, groene tuin op het zuiden in de speels opgezette wijk De Bouw. Een geweldige kans voor een. 30 dagen geleden Jaap.nl. Wildhoeve 5 in Houten - Opportunity! Een leuk en uniek huis! Het is een geschakelde woning waarvan het leefgedeelte niet grenst aan de buurman. Zo heb je het idee dat je. 30 dagen geleden Listedbuy. Wegenbouw 27 in Houten - Opportunity!
Exclusieve luxe villa bouwen met HUF HAUS uit Duitsland.
Dit kan naargelang worden aangepast aan de verschillende klimaatomstandigheden of regio's. WAT WILT U NU DOEN? Een adviesgesprek aanvragen. Vakwerkhuizen in één oogopslag. Neem contact op bij u in de buurt. Bezoek het HUF modeldorp in Hartenfels. HUF HAUS GmbH Co. 49 2626 7610. HUF HAUS Utrecht HUF groep HUF City Living. HUF dorp in Hartenfels. Ervaar de exceptionele HUF sfeer! Copyright 2023 HUF HAUS GmbH Co. Privacy Policy impressum. Een Huis bouwen.
Hoeveel kost het om de fabrikant het huis te laten bouwen? - Palmatin.com. Group. Group 3. Group 6. Group 4. Group 2. Group 5.
Home Veelgestelde vragen Hoeveel kost het om de fabrikant het huis te laten bouwen? Hoeveel kost het om de fabrikant het huis te laten bouwen? De bouwkosten zijn direct gerelateerd aan de hoeveelheid werk dat er nodig is en de locatie van het nieuwe huis. Bij het maken van primaire berekeningen moet u rekening houden met kosten van ongeveer 30 - 5 van de prijs van de woning.

Contacteer ons