Meer resultaten voor loghuis te koop

 
 
loghuis te koop
Loghuis.nl partner voor unieke houtbouw projecten.
Voor elk soort houten huis bent u bij ons aan het juiste adres, of het nou een ruwe stammen loghuis is, een Finse houtstapelbouw woning of een houtskeletbouw woning. Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling.
dehuisopkoper.be
Te koop chalet in Provincie Luxemburg - Trovit.
Te koop, handelsruimte met woonst en appartement in het historisch centrum van lessen kom langs op onze openkijkdagen op zaterdag 22 oktober van. 18 dagen geleden Immo Nobels. Te koop, te renoveren hoeve met tal van mogelijkheden op prachtige ligging te Wodecq Ellezelles.
Houten huizen bouwen in Belgiƫ.
Bij het bouwen van huizen bouwen wij uw houten woning volgens een eigen systeem dat we voortdurend verder ontwikkelen en verfijnen. We maken het verschil op verschillende vlakken. Massieve houtbouw biedt tal van voordelen, zo is er geen beperking qua stijl of vorm en kan u altijd thuiskomen in een aangename woonomgeving. Bovendien zijn onze woningen energiezuinig, milieuvriendelijk en garanderen we een gezond en uiterst aangenaam woonklimaat. Wenst u meer informatie en prijzen van houten woningen? Contacteer ons vrijblijvend. Van Meeuwen Houtbouw tags: Houten interieur - Houtskeletbouw opbouw - Bijgebouw in houtskelet - Houtskeletbouw - Houten huis bouwen. Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Houten huis, Chalet Sleutel -op-de-deur.
Daardoor wordt het mogelijk om de houten huizen te bouwen op elke ondergrond. Dit bespaart geld aan fondament en maakt het ook mogelijk om het gebouw te transporteren. De snelheid van de aanbouw. Dankzij moderne productie methoden is het bouwproces van houten huizen sterk vereenvoudigd en versneld. Met behoud van alle eigenschappen van het houten huis, kan het gebouw worden gebouwd in 10-20 dagen. De aanbouw van houten huizen kost de eigenaars relatief weinig: massief fondament is niet nodig, externe-en interne afwerking zijn niet verplicht, het bouwmateriaal en het vervoer zijn niet duur en het energie verbruik voor de verwarming is aanzienlijk verminderd. ONZE CONCEPTIE VAN HOUTEN HUIZEN. Houten chalet Eulenspiegel. oppervlakte 48 m. Massief houten chalet Til. oppervlakte 84 m. Houtskeletbouw woning Vita.
Blokhut, tuinhuisje an woonchalet en loghuis uit rondhout.
Dit behandeld hout grijpt in elkaar om een massief, stevig en duurzaam geheel te vormen. Vanuit de zorg om een product voor te stellen dat voldoet aan uw verwachtingen, kunnen wij onze chalets uit rondhout blokhutten en loghuis bouwen die beantwoorden aan uw specifieke vragen inzake bekleding van de buitenkant, afmeting, afwerking. Onze doelstelling is het bouwen van unieke lohhuizen die niet op elkaar lijken. Huet, uw leverancier van chalets in rondhout blokhut van alle afmetingen: blokhut chalet en ronde houten tuinhuisje en cottage.
Houten huis vrijstaand - Trovit.
Te koop Te huur Kamer. Plaats je woning. Trovit Huis Utrecht Houten Houten huis vrijstaand. Je zoekopdracht: Houten huis vrijstaand. 1-12 van de 12 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email houten huis vrijstaand. Bewaar deze zoekopdracht. Met het creƫren van dit email alert, ga je akkoord met onze en onze Privacyverklaring. Je kunt op elk moment opzeggen. Gesorteerd op Relevantie. Datum meest recent. Datum minst recent. Hooge Zwaluwe 1. Met foto 12. In prijs gedaald 2. Vorige week 1. Soortgelijke zoekopdrachten houten" huis vrijstaand: houten veranda., wonen water amersfoort.,
HUFHAUS Europees marktleider in modern vakwerkarchitecuur.
Een nieuwe lichting geprefabriceerde vakwerkhuizen. Ooit stonden prefab huizen voor uniformiteit en goedkoop bouwen. Die tijd is al lang voorbij. Geprefabriceerde huizen hebben nu nog veel meer pluspunten. De op maat gemaakte woningen van HUF HAUS zijn niet alleen uniek en elegant, maar ook zeer energiezuinig. Dat is met name toe te schrijven aan de voordelen van prefabricage.
Hoeveel kost het om de fabrikant het huis te laten bouwen? - Palmatin.com. Group. Group 3. Group 6. Group 4. Group 2. Group 5.
Home Veelgestelde vragen Hoeveel kost het om de fabrikant het huis te laten bouwen? Hoeveel kost het om de fabrikant het huis te laten bouwen? De bouwkosten zijn direct gerelateerd aan de hoeveelheid werk dat er nodig is en de locatie van het nieuwe huis.

Contacteer ons