Meer resultaten voor moderne aanbouw aan klassiek huis

 
 
moderne aanbouw aan klassiek huis
Je woning uitbreiden met een Aanbouw? De Aanbouw Architect.
Het betreft een grote aanbouw met een robuuste eikenhouten draagconstructie, die dezelfde hoofdvorm heeft als het bestaande huis. Bij dit ontwerp is de gevelafwerking is uitgevoerd in zink, dat een moderne uitstraling heeft en meteen een prachtig contrast vormt met de warme binnenzijde van de aanbouw. ga naar project. In Amsterdam hebben wij aan de Rooseveltlaan een aanbouw ontworpen, die vergunningsvrij is.
crownoakeurope.be
Aanbouw woning Kostenoverzicht Handige tips Homedeal.
Ontvang gratis offertes van maximaal 6 specialisten uit jouw regio en bespaar tot 40. Homedeal.be Aannemer Aanbouw woning. Ben je van plan je woning uit te breiden met een aanbouw? Misschien wil je gewoon meer leefruimte of is uitbreiding van het gezin een reden. Een aanbouw aan je woning creƫert snel meer leefruimte en het levert weinig rommel en overlast op. Wie wil dat nou niet. De kosten van een aanbouw.
dehuisopkoper.be
moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken Buitenkant verbouwen, Serre ontwerp, Woningaanbouw.
moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken. moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken. Bekijk deze pin en meer op Uitbouw keuken van Marcel starrenburg. moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken. Bekijk deze pin en meer op Uitbouw keuken van Marcel starrenburg.
leemanskredieten.be
Verandas: uw ideale moderne veranda kopen De Mooiste Verandas.
Simpeler kan haast niet! Ontdek de realisaties op demooisteverandas.be en vraag vrijblijvend uw offerte aan. Veel soorten moderne verandas. Van modern tot retro tot klassiek, onze professionele bouwers van verandas voorzien stijlvolle verandas naar ieders wens. Hoe modern verandas tegenwoordig ook gemaakt kunnen worden, het principe is al eeuwenoud. Wist u bijvoorbeeld dat de naam veranda waarschijnlijk afstamt van het Bengaalse woord barandah? Daarbij wordt er ook nog eens verschillend gebruik van gemaakt in de Nederlandse taal. Waar men in Nederland afdaken met houten palen moderne verandas noemt, heet dat in Vlaanderen terrasoverkappingen. Een volledig afgesloten glazen aanbouw heet in Vlaanderen een veranda en in Nederland een serre.
acd-spanplafonds.be
moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken Buitenkant verbouwen, Serre ontwerp, Woningaanbouw.
Gebruikers van een touchscreenapparaat kunnen verkennen met aanraking of swipe-gebaren. moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken. moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken. Bekijk deze pin en meer op mark van Richard durai. moderne aanbouw aan klassiek huis - Google zoeken.
gd-energy.be
Aanbouw woning: Inspiratie foto's' en projecten.
Sommigen kiezen ervoor om de bestaande woning zo goed mogelijk te evenaren, anderen houden dan weer van een sterk contrast tussen klassiek en modern. Inspiratie en voorbeelden van woningen met een aanbouw vind je hier.: Aanbouw aan huis: Tips inspiratie. Een aanbouw zorgt instant voor extra ruimte en licht in huis. Er zijn tal van materialen die je kan gebruiken voor een moderne of landelijke aanbouw.
moderne aanbouw aan klassiek huis
Aanbouw huis.
Tegen een relatief lage investering kunt u uw huis aanzienlijk vergroten doormiddel van een aanbouw aan uw huis en daardoor het wooncomfort vergroten. Om te kijken of u een vergunning nodig heeft voor een aanbouw aan huis kunt u ook contact met ons opnemen.
Architecten verkiezen moderne aanbouw boven klassieke verand. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Architecten verkiezen moderne aanbouw boven klassieke veranda in Maarkedal. 11/12/2004 om 0000: Print Corrigeer. Gaan hedendaagse en klassieke architectuur samen? De woning van Katrien en Marnik in Maarkedal laat zien van wel. Nadat ze in contact kwamen met architecten Dirk Baert en Bernard Libert, ruilden ze hun plannen om een veranda aan hun huis te bouwen in voor een hedendaagse aanbouw.

Contacteer ons