Meer resultaten voor loghuis kopen

 
 
loghuis kopen
Kopen Of Verkopen Loghuis Huis Van Opgestapelde Stammen.
Kopen Of Verkopen Loghuis Huis Van Opgestapelde Stammen. Aanbieding plaatsen Aanvraag plaatsen. 15 gevonden resultaten. 25Artikelen per pagina. 50 Artikelen per pagina. 100 Artikelen per pagina. Type: Loghuis Huis van Opgestapelde Stammen Verwijder alles. Plaats een naam voor deze zoekopdracht.:
dehuisopkoper.be
Houten huizen en logbouw woningen uit Finland: Aito Houten Huis.
Het houten huis van uw dromen. Aito Houten Huis produceert authentieke, energiezuinige houten woningen uit Finland. We zijn gespecialiseerd in Scandinavisch design, duurzame materialen en ecologisch bouwen. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar het bouwen van uw droomhuis!
Arka Houtbouw - Loghuis op maat - Specialist in logbouw.
Bij ons kunt u kiezen voor z elfbouw b ouwpakket en u kunt de loghuis ook door ons laten bouwen. Uw woning wordt standaard gebouwd met een energie prestatienorm EPC en RC-waarden die voldoen aan de meest recente eisen van het bouwbesluit.
Finse firma levert bouwpakket voor familiewoning Het Nieuwsblad.
Alle openingen voor leidingen en stopcontacten worden in de fabriek uitgefreesd. Het is onmogelijk om achteraf een leiding te verleggen of een extra aansluitpunt te maken. Erik en Marleen kozen voor een ruime woning, waarin de gezellige woonkamer de aandacht trekt. De eetplaats met Scandinavisch geïnspireerd meubilair paalt aan de keuken en loopt aan de andere kant over in de zithoek, waar een imposante houtkachel staat. De vloer is van berkenhout, een duurzame houtsoort, iets lichter van kleur dan de wanden. Verwarmen gebeurt met effen grijze speksteenradiatoren. Een ruime badkamer met sauna ligt aan de achterzijde. Erik: In, een dergelijke woning is een sauna een kleine investering. Enkel de kachel en de bankjes moet je kopen. Het houten volume is er sowieso.'.'
Home - Canada Huis.
Canada Huis BV richt zich tegenwoordig uitsluitend nog op de ontwikkeling van een eigen recreatieproject dat zal worden gebouwd naast Melody Ranch. Dit recreatiebedrijf in Amerikaanse stijl runt Jan samen met zijn vrouw Henny. Op deze website vindt u o.a.
een houten huis kopen verstandig? - Kassa.
Het bouwen van een houten huis is goedkoper dan een betonnen huis, dus dat dit minder waard is lijkt me dan logisch. Alvast bedankt voor alle reacties. 30241 6 Rapporteer. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. door verwijderd - Jul 12, 2007 om 17:07.: 0 Antwoorden 0 Vragen. De doelgroep die een houten huis zou willen kopen is zoals je zelf denk ik wel weet veel kleiner, dus minder belangstellenden. En aan de hand van het materiaal dat je gebruikt vergt het meer onderhoud. Ik kon eens een houten huis kopen. Echt paleisje van binnen. Omdat ik verbaasd was waarom deze woning met kompleet aangelegde tuin zo goedkoop was en nog niet verkocht, kreeg ik te horen, dat niet iedereen in een houten huis wilde wonen. En de plaats waar het in wordt gebouwd telt natuurlijk ook mee. Bouw je dit in een plaats dat erg geliefd is, dan zal het weer meer waard zijn. Het is vaak een optelsom van, nietwaar.
Loghuis.nl partner voor unieke houtbouw projecten.
Voor elk soort houten huis bent u bij ons aan het juiste adres, of het nou een ruwe stammen loghuis is, een Finse houtstapelbouw woning of een houtskeletbouw woning. Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling. Een houten huis uit 'echte' boomstammen heeft een aangenaam binnenklimaat, waarbij de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze gereguleerd wordt. Een door ons op maat gemaakt houten huis is een geweldige aanwinst waarvan u blijft genieten! Plug Play modellen. Levering van kant en klare sauna's. U kunt deze blokhut kopen, deze wordt speciaal voor u geproduceerd en vervolgens geleverd, de stekker erin, klaar en genieten maar!
Houten huis vrijstaand - Trovit.
Te koop Te huur Kamer. Plaats je woning. Trovit Huis Utrecht Houten Houten huis vrijstaand. Je zoekopdracht: Houten huis vrijstaand. 1-12 van de 12 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email houten huis vrijstaand.

Contacteer ons